Rezultate record pentru Photon Energy în 2019

0

Photon Energy N.V. a anunțat rezultate financiare auditate record pentru anul 2019, cu venituri consolidate în creștere cu 48,9% până la 30,15 milioane de euro, venituri totale în creștere cu 218,6% anual, până la 8,06 milioane de euro și capitaluri proprii consolidate de 37,84 milioane de euro.

Extinderea portofoliului de centrale electrice din Ungaria cu 20,1 MWp și exit-ul de succes din două joint-venture-uri de dezvoltare a unor proiecte de mare anvergură din Australia au dus la o creștere de 218,6% a veniturilor totale la un nivel global de 8,06 milioane de euro și la o acumulare de capitaluri proprii consolidate de 37,84 milioane de euro. De asemenea, compania și-a asigurat finanțarea pe termen lung a 46 de proiecte în Ungaria, cu o capacitate totală de 31,5 MWp.

ʺ2019 a fost încă un an foarte dinamic pentru Photon Energy pe toate liniile de afaceri, acoperind întreg ciclul de viață al centralelor fotovoltaice”, a declarat Georg Hotar, director general al Photon Energy, într-un comunicat de presă. El a mai anunțat că Photon a început demersurile pentru a intra „pe dinamica piață poloneză, unde suntem foarte încântați să implementăm modelul de afaceri pe care l-am probat în 2020, dar și în anii anteriori”.

„În ceea ce privește pandemia COVID-19, fluxurile diversificate de venituri ale Photon Energy reduc potențialul impact negativ asupra activității noastre. Pentru toate proiectele care urmează să fie implementate în următoarele șase luni, am asigurat deja toate componentele necesare, inclusiv modulele solareʺ, a adăugat Hotar.

Photon Energy N.V. este o companie globală de soluții și servicii în zona de energie solară, care acoperă întreg ciclul de viață al sistemelor fotovoltaice, activă și în piața din România. Pentru mai multe informații, vizitați www.photonenergy.com.

Share.

Lasă un comentariu