Mandat de patru ani pentru Adrian Volintiru la conducerea Romgaz

0

Consiliul de Administrație al Romgaz, unul dintre cei doi mari producători de gaze din România, l-a numit pe Adrian Volintiru în funcția de Director General pentru o perioadă de 4 ani. Volintiru ocupa funcția de director general interimar al companiei din iunie 2018, când l-a înlocuit pe Corin Cindrea, la rândul său interimar în funcție.

În luna septembrie, Adrian Volintiru a prezentat prioritățile strategice ale Romgaz; între acestea consolidarea poziției pe piețele de furnizare a energie, segment în care finalizarea investiției la noua centrală de la Iernut este punctul central. Compania a anunțat că analizează oportunitatea de a construi de la zero un grup energetic pe gaz la Mintia. Volintiru a mai vorbit despre dezvoltarea afacerilor prin abordarea de noi piețe, menționând intrarea pe piața de energie regenerabilă și producția de îngrășăminte.

În perioada mai 2014-februarie 2015, Adrian Volintiru a fost director general la Upetrom 1 Mai Ploiești, iar în perioada noiembrie 2013-martie 2014 a fost secretar de stat la Ministerul Economiei. Anterior, Volintiru a deținut funcții de conducere în cadrul mai multor organizații de anvergură între care Poșta Română, Vulcan SA și Rompetrol.

Share.

Lasă un comentariu