Hidroelectrica selectează consultantul juridic pentru IPO

0

Hidroelectrica a lansat procedura publică având ca obiect achiziția de ”servicii avocațiale de consultanță și asistență juridică” pentru listarea la Bursă. Hidroelectrica va lista 10% din acțiuni, conform ultimelor decizii guvernamentale.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 700.000 de euro fără TVA. ”Hidroelectrica a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește procesul de listare. Ne pregătim intens pentru acest proiect, pe care îl dorim și credem ca va fi unul de succes. Am parcurs etape importante, în primul rând prin stabilirea unei direcții clare de urmat în chestiunea investițiilor istorice, fapt ce ne-a permis obținerea unei opinii fără rezerve din partea auditorului independent, netezind astfel – încă de anul trecut, calea către listare.

La acest moment ne aflăm în fază de selecție pentru equity adviser și astăzi, iată, am lansat procedura de selecție a consultantului juridic. Intenționăm să folosim capitalul atras prin listare pentru a dezvolta și consolida compania și sperăm ca România să intre într-o etapă de stabilitate și predictibilitate legislativă astfel încât să poată fi recâștigată încrederea investitorilor. Hidroelectrica are potențialul de a deveni un fanion al energeticii românești și intenționăm să valorificăm toate oportunitățile pe care piața națională sau regională le oferă. Suntem pregătiți de competiție pe piețele europene” a declarat Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica.

Share.

Lasă un comentariu