Guvernul va prelungi cu două luni mandatele membrilor provizorii ai CS Transelectrica

0

Acționarul majoritar al Transelectrica, statul român, va prelungi cu două luni a mandatelor membrilor provizorii ai Consiliului de Supraveghere al companiei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Astfel, Statul Român prin Secretariatul General al Guvernului, deținător a 58,688% din Transelectrica, a cerut completarea ordinii de zi a AGA din 26 martie, cu următoarele puncte: ”Prelungirea pentru o perioadă de două luni a mandatelor membrilor provizorii ai Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A., începând cu data de 30 martie 2020 și până la data de 29 mai 2020”.

Propunerile Secretariatului General al Guvernului pentru prelungirea mandatelor de membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere sunt următoarele: 1. Adrian GOICEA, cu domiciliul în București, economist; 2. Luiza POPESCU, cu domiciliul în București, inginer; 3. Oleg BURLACU, cu domiciliul în București, jurist; 4. Jean – Valentin COMĂNESCU, cu domiciliul în București, economist; 5. Mihaela CONSTANTINOVICI, cu domiciliul în București, economist; 6. Ciprian Constantin DUMITRU, cu domiciliul în București, jurist și 7. Mircea Cristian STAICU, cu domiciliul în București, absolvent științe politice, conform financialintelligence.ro.

Acţionarii Transelectrica au votat săptămâna trecută împotriva declanşării procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Supraveghere.

Share.

Lasă un comentariu