Compania cehă Photomate intră pe piața românească și lansează invertoarele Huawei FusionSolar

0

Photomate este partener de distribuție autorizat pentru invertoarele solare Huawei încă din anul 2011 și are o experiență vastă pe segmentul invertoarelor Huawei, în aspecte tehnice, vânzări și asistență service

Photomate a intrat anul acesta pe piața din România prin deschiderea primului său birou din București, a cărui activitate este coordonată de Adrian Paraschiv (foto), Country Manager pentru România. Biroul din România va oferi clienților cele mai bune condiții comerciale și cel mai bun suport tehnic.

„Ne așteptăm să jucăm un rol important în dezvoltarea pieței energiei regenerabile din România, la fel cum am făcut în multe alte țări”, susține Adrian Paraschiv (foto), Country Manager, Photomate România.

„Din 2008, ne-am construit o poziție de lider în regiunea deservită, în domeniul invertoarelor solare, atât pentru clienții comerciali, cât și rezidențiali. Echipa noastră, formată din peste 30 de angajați, este activă în 15 țări europene. În 2019, am livrat clienților noștri invertoare Huawei FusionSolar cu o capacitate instalată de aproape 1.400 MWp. Organizăm peste 100 de cursuri profesionale pe an și ne puteți întâlni la 20 de expoziții și conferințe”, declară CEO-ul Photomate, Michal Kalousek.

În prezent, Photomate este un Partener regional cu Valoare Adăugată (VAP) pentru invertoarele solare Huawei din Europa Centrală, țările estice și nordice, precum și un Partener de Service Certificat (CSP).

Huawei este lider în soluții inteligente în domeniul tehnologiei invertoarelor pentru panourile fotovoltaice, iar clienții Photomate vor beneficia de asistență tehnică 24/7 din partea noastră, precum și din partea centrului de asistență deschis de Huawei la București. Clienții noștri pot beneficia de o garanție extinsă a invertoarelor Huawei FusionSolar, care poate avea o perioadă de 10 ani.

Din portofoliul invertoarelor solare, o familie de produse foarte interesantă este reprezentată de invertoarele monofazate Huawei de până la 5kW, cu stocare cu ajutorul bateriilor și suport pentru optimizare. Invertoarele rezidențiale trifazate variază de la 3kW la 20kW, iar din noiembrie 2020 invertoarele vor suporta și dispozitivele de optimizare. Gama de invertoare comerciale și utilitare Huawei variază până la 185kW. În scurt timp, putem introduce pe piața din România sistemul de stocare cu ajutorul bateriilor Huawei, cu o capacitate de 30 kWh.

Oferim clienților noștri un stoc permanent de invertoare Huawei, asigurând o livrare promptă din depozitul nostru și, împreună cu echipa de ingineri din regiune, putem oferi suport, începând de la proiectarea parcurilor fotovoltaice și până la punerea lor în funcțiune, într-un timp foarte scurt.

La nivelul Uniunii Europene, în 2004 consumul de energie regenerabilă a fost de 9,6%, în timp ce în 2018 a atins 18,9%, iar pentru 2020 se estimează că va ajunge la 20%, cu un obiectiv de 32% pentru anul 2030, astfel încât România are un mare potențial de creștere în acest segment.

Consumul de energie regenerabilă va crește în următorii ani, datorită interesului general pentru reducerea poluării, iar energia solară reprezintă o opțiune atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru companii, ceea ce ne va permite să protejăm mediul, în timp ce reducem costurile aferente energiei electrice.

www.photomate.eu/ro
www.linkedin.com/company/photomate-romania

Share.

Lasă un comentariu