Volkswagen confirmă lansarea din această vară a modelului ID.3, care va costa mai puțin decât modelele clasice

0

Volkswagen a emis un comunicat de presă referitor la lansarea viitorului model electric ID.3 prin care confirmă faptul că livrările modelelor sale ID.3 First Edition vor începe în această vară. Compania spune că aproape toate unitățile – 30.000 – vor fi livrate simultan.

„Obiectivul este de a oferi cele 30.000 de vehicule ID.3 precomandate în etapa I către clienții din întreaga Europă, în același timp”, spune compania.

Odată cu introducerea pe piață a ID.3 în această vară, Volkswagen va face mobilitatea electrică accesibilă mai multor persoane. Versiunea de bază a ID.3 va fi mai puțin costisitoare în Germania din punct de vedere al prețului achiziției și funcționării decât modelele comparabile cu ardere internă. În ceea ce privește numai cheltuielile de exploatare, șoferii ID.3 din Germania vor economisi aproximativ 840 de euro pe an, potrivit Cleantechnica.com.

Grupul Volkswagen investește 33 de miliarde de dolari pentru a aduce pe piață mașini electrice și spune că va fi cel mai mare producător de mașini electrice din lume până în 2025.

Share.

Lasă un comentariu