Vânzările Nordex cresc cu peste 30% în 2019, pe fondul cererii din afara Germaniei

0

Comenzile de turbine eoliene ale Nordex au crescut anul trecut pe fondul cererii puternice din Europa, precum și din America de Nord și de Sud.

Volumul comenzilor producătorului german s-a ridicat la 6,2 GW în 2019, o creștere de 31% față de anul precedent, care ajută compania să recupereze teren, după pierderile din trimestrul al treilea al anului 2019.

„Cererea pentru turbinele noastre eoliene este foarte puternică în întreaga lume. Cu noile noastre turbine Delta4000, aducem proiecte profitabile pe toate piețele relevante”, a declarat directorul executiv José Luis Blanco, potrivit Recharge News. „Producția de serie din Rostock [Germania], care a început în martie 2019, a fost deja suplimentată de producția de la uzina spaniolă din La Vall d’Uixó din decembrie”.

Comenzile din Europa au atins 3,2 GW, în creștere față de 2,1 GW în 2018 și au reprezentat aproximativ 51% din volumul total al comenzilor.

Cererea mare din Turcia, Spania, Olanda și intrarea pe piața din Ucraina au compensat scăderea continuă a pieței interne din Germania.

Share.

Lasă un comentariu