Tăriceanu vrea rediscutarea OUG 114 și a FSDI și privatizarea a 15-20% din Hidroelectrica

2

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că ALDE rămâne în coaliția cu PSD și la guvernare. El a susținut că îi va cere premierului Dăncilă să se renunțe definitiv la ideea de OUG-uri pe justiție, dar și redeschiderea discuției pe OUG 114. Tăriceanu a spus că din OUG 114 ar mai trebui să rămână doar prevederile legate de ROBOR și plafonarea prețului la gaze pentru consumatorii casnici, restul ar trebui să dispară, potrivit g4media.ro.

De asemenea, liderul ALDE a spus că va cere rediscutarea proiectului Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții și eventuala înființare a unei bănci speciale pentru antreprenorii români. ”Vrem privatizarea a unui pachet de 15-20% din Hidroelectrica, astfel încât în management să fie reprezentați cu pondere mai mare acționarii privați”, a mai spus liderul ALDE.

Share.

2 Comments

  1. Cred ca era mai simplu, ca ministrul energiei care este ALDE sa nu fie de acord cu OUG 114 .In ceea ce priveste privatizarea a 20% din Hidroelectrica, de ce sa mai ramana ceva bun .In rest ne bucuram ca suntem condusi de un partid care reprezinta un procent important din populatie.

  2. Eu cred ca actualele surse de energie electrica cat si mijloacele de transport a energiei electrice sunt depasite si ar trebui urgent introdus in opera noul sistem de obtinere a energiei gratuite,fara consum ,ne poluanta si la pret aproape zero.

Lasă un comentariu