Soluții avansate de încărcare pentru vehicule electrice de la Siemens (P)

0

Siemens România face un nou pas către soluțiile de încărcare rapidă ale viitorului odată cu lansarea pe piața locală a SICHARGE D, un încărcător compact de mare putere, flexibil, modular și scalabil.

Vasile Cristea, Head of Distribution Systems – Smart Infrastructure, Siemens Romania: „Adoptarea timpurie a noilor tehnologii este o trăsătură specifică a pieței românești. Este o oportunitate de care toți jucătorii din piața de electromobilitate ar trebui să profite și să demareze construirea unei infrastructuri de încărcare potrivită pentru viitor. De aceea, oferim cea mai avansată soluție de încărcare, SICHARGE D, pregătită pentru noua eră a încărcării flexibile de mare putere, cu o varietate de caracteristici încorporate.”

De ce este SICHARGE D un trendsetter?

Deoarece permite alocarea dinamică a puterii, puterea modulară și scalabilă și încărcarea paralelă. Este ușor de utilizat, echipat cu un ecran tactil de 24 ”, adaptabil lingvistic, cu înălțime ajustabilă, pregătit pentru conținut de marketing cu valoare adăugată. Eficient și compatibil cu rețeaua, cu o eficiență de primă clasă (până la 96%), este, de asemenea, construit cu materiale și tehnologie de ultimă generație.

SICHARGE D se potrivește perfect pentru toate aplicațiile, de la stații de încărcare pe autostrăzi și urbane până la încărcare rapidă publică. Cu o amprentă compactă și un design care se integrează perfect în mediu, încărcătorul asigură o reîncărcare rapidă, prietenoasă cu rețeaua și eficientă energetic a vehiculului electric.

Încărcătorul compact SICHARGE D a câștigat premiul IF, unul dintre cele mai importante premii de design din lume, la următoarele discipline:

  • Interfață utilizator (UI): sistem de proiectare pentru încărcătoare VE;
  • Proiectare servicii: interfață încărcător VE.

SICHARGE D are un sistem modular care poate fi modernizat cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de încărcare rapidă, o investiție de lungă durată pregătită deja pentru provocările de mâine.

Aflați mai multe pe siemens.ro/sicharge-d

Share.

Lasă un comentariu