Peste 50 de companii participă la Energy Breakfast Club! Vino și tu!

0

Peste 60 de specialiști în domeniu și-au anunțat participarea la ediția de miercuri a Energy Breakfast Club! De la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviță, din București, energynomics.ro vă propune o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii câteva dintre soluțiile energetice pentru o mai bună eficiență a proiectelor industriale, din construcții și comerț.

Corneliu Rădulescu, Director General al Direcției de Eficiență Energetică din ANRE, va face o prezentare a ​soluțiilor pe care le permite și le susține noua lege a eficienței energetice pentru companiile din domeniul energetic, precum și pentru beneficiarii din industrie, construcții sau comerț. Domnia-sa a fost direct implicat în elaborarea legii eficienței energetice.

Dumitru Chisăliță, consilier pe piața de gaze naturale în cadrul Departamentului pentru Energie, va aduce în atenție cele mai noi evoluții în reglementarea acestei piețe și oportunitățile pe care schimbările introduse le aduc pentru producători, transportatori, consumatori sau furnizori de servicii și echipamente.

Daniel Moldoveanu, Business Development Manager la Aggreko – EMEA va prezenta portofoliul celui mai important furnizor la nivel global de soluții temporare de producere a energiei electrice și de control al temperaturii. Mai exact, Aggreko vine cu soluții de energie și de control al temperaturii pentru clienții care au nevoie fie foarte repede, fie pentru o perioadă nedeterminată de timp.

Camil Aliman, Manager regional pentru România și Ungaria, Emerson Ridge Tools, va prezenta tehnologii pentru localizare și poziționare cabluri electrice și conducte utilități cu ajutorul sistemelor GPS, precum și soluții pentru sertizarea cablurilor electrice de la RIDGID, brand al Emerson Electric Co.

Vor fi reprezentate cele mai importante companii și organizații active în domeniu, între care AB Energy Romania, ACFR (Asociatia Contractorilor de Foraj din Romania), Adrem Invest, Aggreko, Ambasada SUA, Apa Nova, Bang and Olufsen, Bartec, CEZ Romania SA, CMS Cameron McKenna, Consiliul Concurentei, Deloitte, DSV, Eco Solution, Ecoalternativ, Electrica Furnizare SA, Emerson Ridge Tools, E-Motion Electric, Enel Energie SA, Energobit Group, Energy Friends & Advisors, Eneria, Eolenvest, Ernst & Young, Expert Petroleum, Falcon Electronics, Flash Lighting Services, GDF Suez Energy Romania, General Electric International Inc, Hategan, Honeywell Romania SRL, Intelen, InterAviation charter, Mazars Romania SRL, Peria Capital, Prospectiuni, RET Utilaje Bucharest, Rocast, Romelectro, Rottco Consult, Schneider Electric Romania, SGS România, Siemens SRL, Silktrans, Sixt, Star Asset Management, TUV Rheinland Romania, Universitatea Politehnică Bucuresti, UTI Grup, WU, Zeta Petroleum.

Industria, inclusiv construcţiile şi sectorul energetic, deţine în continuare ponderea cea mai mare în structura consumului de energie electrică, cu peste 55% din total. O parte din acești consumatori au nevoie de soluţii individuale, fie că vorbim despre amplasamente în zone izolate, fie că vorbim despre condiţii speciale (în subteran, la înălţime etc).

  • Care sunt companiile care deţin expertiza necesară acestor proiecte?
  • Care sunt nevoile specifice pentru perioada următoare?
  • Cine execută aceste operaţiuni speciale? Care sunt cele mai eficiente soluţii pentru alimentarea cu energie?

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Ediții anterioare

2014 – Privatizări în energie (februarie)

Siguranță și calitate în energie (aprilie)

Energia la Marea Neagră (iunie)

Finanțare pentru dezvoltare în energie (iulie)

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Share.

Lasă un comentariu