Pe 18 martie, Energy Breakfast Club prezintă Ridgid Innovation Roadshow 2015

0

Nu ratați ocazia de a testa echipamentele electrice de la Ridgid, prezentate în cadrul unei ediții speciale a Energy Breakfast Club – Ridgid Innovation Roadshow 2015! Miercuri, 18 martie, de la ora 9, Energy Breakfast Club se mută pentru o zi la showroom-ul Rocast din Șoseaua Pantelimon, unde staţionează camionul RIDGID.

Printre companiile care au confirmat deja prezența se numără: Bartec International, Viking International, Danfoss District Heating, High Tech Clima, Saehwa IMC, PKF Construct, HAM Tehnic, SGS România, Exitronic și Sixt New Kopel.

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Într-o întâlnire de 2-3 ore, specialiștii din energie vor descoperi cele mai noi informaţii despre soluţiile de echipamente electrice disponibile în 2015.

Dr. Ing. Gheorghe Radu, președinte SIPG – Societatea Inginerilor de Petrol și Gaze va deschide ziua cu o prezentare asupra rolului sculelor și echipamentelor performante în reușita operațiunilor din petrol și gaze. Într-o carieră de peste 40 de ani în domeniu, Gheorghe Radu a cunoscut toate transformările aduse de noile tehnologii în activitatea din teren, dar a și contribuit direct la dezvoltarea sectorului din pozițiile de decizie pe care le-a avut în cadrul Transgaz și Romgaz – ultima poziție ocupată, director la Direcția Dezvoltare Afaceri a Romgaz. În același timp, Gheorghe Radu a lucrat în permanență pentru realizarea de inovații și alte soluții de optimizare a performanțelor echipamentelor utilizate în industria de petrol și gaze.

Camil Aliman, Manager regional pentru România și Ungaria Emerson Ridge Tools, va vorbi despre facilitatea de producție și dezvoltare produse ale Emerson din Cluj, despre produsele noi dezvoltate la Cluj, precum echipamentele de sertizat terminale electrice manual hidraulice. Un loc aparte îl va ocupa echipamentul electrohidraulic RE-60, despre care vom afla detalii privind domeniile de utilizare și cum se îmbunătățește siguranța muncii și se scurtează timpii de execuție.

DESCARCĂ PREZENTAREA

TEMATICĂ

Vor participa în jur de 40 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai celor mai importante companii energetice active în România. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Mediului).

Dincoace de finanţare, viziune și strategie, companiile din sectorul energetic desfășoară în fiecare zi operaţiuni în teren, pentru a asigura generarea, transportul, distribuţia, controlul și consumul energiei, în condiţii de siguranţă și eficienţă. Inginerii și tehnicienii au nevoie de cele mai bune echipamente și scule industriale pentru a garanta excelenţa operaţională și pentru a-și pune în valoare cunoștinţele și experienţa. Când tragi linia, viteza de lucru și calitatea execuţiei sunt elementele care fac diferenţa pe o piaţă competitivă, intens reglementată și guvernată de standarde foarte restrictive.

  • Care sunt companiile și brandurile care vin cu cel mai bun raport calitate / preţ?
  • Care sunt specificaţiile tehnice pentru scule și echipamente la care se uită directorul de achiziţii și cum răspund acestea nevoilor celor care le utilizează nemijlocit?
  • În ce fel se manifestă avansul tehnologic în domeniul sculelor și echipamentelor electrice?
  • Cum se transferă calitatea acestor scule și echipamente în performanţa lucrărilor executate (calitate, viteză, siguranţă)

Aflaţi la Energy Breakfast Club – RIDGID Roadshow!

Evenimentul este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Emerson – Ridgid Tool Division, SGS România, ATE3.

Ediții anterioare

2014 – Privatizări în energie (februarie)

Siguranță și calitate în energie (aprilie)

Energia la Marea Neagră (iunie)

Finanțare pentru dezvoltare în energie (iulie)

Soluții energetice pentru industrie, construcții și comerț (septembrie)

De la MegaWattOră la NegaWattOră (noiembrie)

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Share.

Despre Autor

Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un comentariu