OMV începe primul proiect major offshore din Noua Zeelandă

0

OMV a dat undă verde primului său proiect offshore major în Noua Zeelandă de la achiziționarea activelor Shell’s New Zealand pentru 578 milioane USD în decembrie. O companie petrolieră din China (COSL) a asigurat platformei BOSS, situată de-a lungul ariei Pohokura în largul coastei nordice Taranaki din Noua Zeelandă, lucrări în cadrul unui program de intervenție și întreținere de trei luni.

Vicepreședintele OMV penstru Asia-Pacific, Gabriel Selischi, a declarat că proiectul a fost conceput pentru asigurarea producției optime din partea sondelor Pohokura, potrivit radionz.co.nz.

“Pohokura produce gaz pentru Noua Zeelandă de la începutul anului 2006 – dorim ca aceasta să continue în condiții bune și în viitor”, a spus Selischi.

Întregul câmp Pohokura, atât offshore, cât și pe continent, a contribuit cu aproximativ 40% din gazul necesar generării de energie în Noua Zeelandă.

Selischi a declarat că, în cadrul campaniei “Pohokura”, este inclusă o activitate de intervenție care ar mări producția din platforma Pohokura offshore B la aproape 20% din livrările de gaze naturale din Noua Zeelandă.

El a spus că proiectul a implicat mai mult de o duzină de companii contractante locale, la o forță de muncă totală de aproximativ 270 de angajați (240 offshore și 30 onshore).

Share.

Lasă un comentariu