Managementul CEZ România regândește structura internă a companiei

0

CEZ România înființează de la începutul acestui an Direcţia strategie de grup şi agenda UE, cu scopul de a defini strategia companiei şi de a construi o relaţie solidă cu autorităţile europene, arată un comunicat al companiei de distribuție și furnizare de energie electrică. Divizia va fi condusă de Adrian Borotea, care deţine și funcţia de director de afaceri corporatiste.

Totodată, Mirela Dima va coordona activitatea de reglementare în cadrul grupului, iar CEZ Vânzare va fi condusă de Cornelia Szabo, care conducea Direcția Servicii Comune.

“După 8 ani petrecuţi la cârma companiei CEZ Vânzare, doamna Mirela Dima preia activitatea de reglementare din CEZ România, o zonă foarte importantă pentru Grupul CEZ în România şi pentru stabilitatea sa în viitor, fiind responsabilă cu stabilirea strategiei de reglementare pentru CEZ Distribuţie şi CEZ Vânzare. Rolul de CEO al CEZ Vânzare va fi preluat de doamna Cornelia Szabo, ca un pas binemeritat după mulţi ani petrecuţi în diferite activităţi şi poziţii cheie din CEZ România şi CEZ Distribuţie”, se arată în comunicat.

Direcţia Servicii Comune va fuziona cu Departamentul de Servicii Energetice, iar nouă entitate va fi condusă de către Daniel Răduţ, specialist cu o largă experienţă în sectoarele financiar, operarea parcului eolian, retehnologizarea centralelor hidro şi eficienţă energetică, mai anunță compania.

Share.

Lasă un comentariu