Laborator Terraverde – Analiza uleiului poate prelungi durata de viață a echipamentelor

0

Terraverde efectuează lucrări de mentenanță predictivă prin analiza uleiurilor noi și uzate. Astfel, operatorul știe ce piese trebuie schimbate, dacă există posibilitatea intervenției unor defecțiuni în viitor, dacă uleiul este conform cu cerințele echipamentelor.

„În cadrul laboratorului avem personal cu peste 25 de ani de experiență, provenit din cadrul institutului ICERP din Ploiești. Deținem certificări de specialitate. Cu analizele efectuate, ne verificăm în mod constant și cu alte laboratoare din afara țării care fac analize de ulei nou și uzat, pentru mentenanța echipamentelor din industrie. Deținem peste 20 de echipamente, cu care efectuăm peste 30 de tipuri de analize care să ne ajute la o diagnoză corectă și cât mai aproape de realitate a instalațiilor și a uleiurilor. După ce efectuăm analizele identificăm posibilele defecțiuni ce pot apărea”, a spus Florin Aconstantinesei, Manager Laborator Terraverde, în cadrul conferinței ”2021 – Rolul mentenanței în revenirea industrială”, organizate de Energynomics.

Ulterior, Terraverde poate crea un istoric al analizelor, astfel încât este urmărită evoluția echipamentului în timp.

”Aceasta poate conduce la reducerea costurilor cu echipamentele care pot folosi uleiul pe o durată mai mare”. Iar economiile sunt de ordinul miilor de euro pe echipament, a adăugat el.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI FLORIN ACONSTANTINESEI

”Ajutăm clienții care apelează la serviciile noastre să-și reducă semnificativ costurile. Reușim să menținem în siguranță atât echipamentele, cât și oamenii care lucrează cu acele echipamente”.

Conferința ”2021 – Rolul mentenanței în revenirea industrială” a fost organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri Eaton România, Elektra Renewable Support, Elgeka-Ferfelis, Laborator Terraverde.

S-au înscris pe platforma MyConnector pentru a participa la dialog peste 120 de persoane.

Share.

Despre Autor

Bogdan Tudorache

Lasă un comentariu