energynomics.ro a finalizat colectarea candidaturilor pentru premiile pentru excelență în energie în 2017

0

Cea de-a 5-a ediție a premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro intră în linie dreaptă odată cu finalizarea colectării candidaturilor pentru energynomics Awards 2017! În perioada următoare, Juriul alcătuit din 10 experți de clasă va delibera și va decide câștigătorii celor 9 categorii. Aceștia vor fi comunicați și celebrați pe 7 decembrie, la Cercul Militar Național, din București. Audiența va fi alcătuită din peste 200 de lideri de vârf ai industriei, precum și decidenți din industriile conexe și din rândul autorităților publice cu atribuții de reglementare și control.

Juriul din acest an este alcătuit din Zoltan Nagy-Bege, vicepreședinte ANRE, Elena Popescu, director general în Ministerul Energiei, Vasile Iuga, expert independent, Bogdan Văduva, partener KPMG România, Valeriu Binig, partener EY România, Ionuț Purica, Academia Română, Iulian Iancu, președintele CNR-CME, Alexandru Pătruți, consilier CNR-CME, Radu Dudău, co-fondator și director EPG, Sorin Elisei, manager Deloitte România.

Early-Bird-web-bannerrSUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective

IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu

INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de business inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Premiile energynomics.ro au rolul de a recunoaște și răsplăti reușita și bunele practici în sectorul energetic din România. Proiectul lansat de energynomics.ro în 2013 își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Premiile energynomics.ro se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton, între care ACUE, AFEER, ARBIO, CNR-CME, EPG, RBSTA, ROEC, ROPEPCA, RPIA, RWEA, precum și Aspen Institute România.

Proiectul energynomics Awards este propus și organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro și partenerii săi: CE Oltenia, Electrica Furnizare, E.ON România, Enel România, EnergoBit, Hidroelectrica, Klarmedia, MET Energy România, Nuclearelectrica, Romgaz, Schneider Electric, Transelectrica, Transgaz.

Share.

Lasă un comentariu