Electrica: Final de mandat pentru Anamaria Acristini

0

Anamaria Dana Acristini-Georgescu și-a încheiat, în data de 1 mai 2021, mandatul de patru ani de Director Executiv pentru Dezvoltarea Corporativă a Afacerii în cadrul Electrica, a anunțat compania.

Anamaria Acristini a preluat, în data de 1 mai 2017, funcția de Director Executiv Strategie și Managementul Performanței și, în ultimii 4 ani, a coordonat mai multe Direcții din cadrul Electrica SA, ocupând pe rând și pozițiile de Director Executiv Strategie și M&A și Director Executiv Dezvoltarea Corporativă a Afacerii, precum și poziția de Director Executiv Resurse Umane – interimat de un an.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul energetic, cu precădere din perspectivele strategică și financiară, Anamaria Acristini a realizat numeroase proiecte majore în mai multe companii din industrie. Anterior, a ocupat diferite poziții în companii de consultanță de renume, precum Ernst&Young, Mazars sau KPMG – participând și din această postură la proiecte cheie pentru diferite societăți din domeniul energetic, atât din țară, cât și din străinătate.

”Conducerea Electrica îi multumește doamnei Acristini pentru activitatea desfășurată în cadrul Grupului și îi dorește succes în proiectele viitoare”, au transmis oficialii companiei.

Share.

Lasă un comentariu