Distribuție Oltenia: Proiectul Ucenic Electrician ajunge în județul Olt

0

Bogdan Tudorache

Programului Ucenic Electrician, înființat de operatorul Distribuție Oltenia în județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Teleorman și Vâlcea a ajuns și în județul Olt. Astfel, începând cu anul școlar 2021 – 2022 proiectul Distribuție Oltenia devine întreg, compania reușind să se extindă în toate județele în care operatorul își desfășoară activitatea.

La dispoziția tinerilor care se pregătesc pentru clasa a noua și doresc să facă performanță în acest domeniu există 24 de locuri.

Proiectul Distribuție Oltenia oferă șapte laboratoare modernizate. Există aproximativ 300 de beneficiari ai proiectului, înscriși în anul școlar 2020-2021, 10 tineri deja angajați și altă generație care își așteaptă rândul pentru internship și apoi angajare.

”Trăgând linie, operatorul Distribuție Oltenia și-a atins obiectivele de a oferi un job sigur pentru cei care își doresc excelență în domeniul energetic și de a contribui la creșterea diversității în această industrie (peste 20 de fete deja înrolate în proiect, 1 fată în internship). Anul acesta, provocarea este lansată de Distribuție Oltenia și celor 24 de fete și băieți care vor forma o echipă în județul Olt”, spun oficialii companiei.

Primii cinci elevi din fiecare clasă vor obține, în baza unor criterii de performanță, burse lunare a câte 200 lei/ lună, suplimentar față de sprijinul financiar oferit de către stat elevilor din școlile profesionale. Totodată, printre beneficii se numără un internship plătit, timp de șase luni, după terminarea celor trei ani de școală, în echipa Distribuție Oltenia, sau la parteneri.

Share.

Lasă un comentariu