Cristian Bosoancă, reconfirmat preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Electrica

0

Bogdan Tudorache

Cristian Bosoancă a fost reales preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Electrica începând din 1 ianuarie 2021, se arată într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti.

“În data de 15 decembrie 2020, Consiliul de Administraţie l-a ales pe domnul Cristian Bosoancă în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie începând cu data de 1 ianuarie 2021 şi până la data de 31 decembrie 2021”, susține documentul.

Iulian Cristian Bosoancă a fost ales inițial în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie începând cu data de 18 iulie. El l-a înlocuit pe Valentin Radu, care a renunțat la funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al companiei, pe care o deținea din decembrie 2018. Născut în anul 1976, Iulian Cristian Bosoancă deține o vastă experiență profesională în domeniul economic (contabilitate, financiar, fiscalitate), având peste 20 de ani de activitate. Începând din anul 2016, Bosoancă deține funcția de Președinte al C.E.C.C.A.R. – Filiala Mehedinți, precum și de lector în cadrul C.E.C.C.A.R. Totodată, este asociat și administrator în cadrul societății Expert Contabilitate & Servicii S.R.L. și în Cabinetul Individual de Expertiză contabilă și judiciară.

Share.

Lasă un comentariu