Conpet caută director general în urma unor demisii în lanț, îl numește pe Dorin Tudora director interimar

0

Bogdan Tudorache

Conpet a declanșat procedura de recrutare a directorului general, numindu-l pe directorul adjunct Dorin Tudora în funcția interimară, se arată într-un raport al companiei. Anterior, postul de director general fusese vacantat la jumătatea lunii trecute (ianuarie 2021) de către Timur-Vasile Chiş, fiind preluat de fostul director general adjunct, Anamaria Dumitrache, ulterior și aceasta renunțând la poziție.

”Conpet informează acționarii și investitorii că urmare prin decizia Consiliul de Administrație nr. 3 din data de 05.02.2021 s-a aprobat declanșarea procedurii de recrutare și selecție a Directorului General al Societății, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/ 2016 și s-a mandatat Comitetul de Nominalizare și Remunerare pentru derularea acesteia, urmând ca la viitoarea ședință a Consiliului de Administrației să se stabilească etapele procedurii de selecție, termenele maximale și calendarul aferent procedurii și să se supună aprobării C.A”, se arată în raport.

”Totodată, Consiliul de Administrație a numit pe dl. Dorin Tudora în funcția de Director General provizoriu începând cu data de 05.02.2021, până la finalizarea derulării procedurii de recrutare și selecție a Directorului General, conform prevederilor O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, dar nu mai mult de 4 luni, respectiv din data de 05.02.2021 până la data de 04.06.2021 (inclusiv). Toate atribuțiile și responsabilitățile aferente calității de Director General (inclusiv delegările acordate de către C.A.) vor fi exercitate de dl. Dorin Tudora de la data numirii acestuia, respectiv data de 05.02.2021”, susține raportul.

Share.

Lasă un comentariu