RIDGID – Emerson Commercial & Residential Solutions

RIDGID – Emerson Commercial & Residential Solutions
NumeRIDGID – Emerson Commercial & Residential Solutions
SectorScule şi Echipamente pentru industria energeticã
DefinitoriuÎncã din anul 1923, brandul RIDGID® a adus inovație clienților sãi, incepând cu revoluționarul CLEŞTE MOPS, pânã la echipamentul pentru sertizat terminale pentru cabluri electrice, RIDGID RE-60.
Disclaimer
Oameni cheie Camil Aliman – Area Manager Romania & Hungary
Descriere
RIDGID® - brand deținut de Ridge Tool Company produce scule şi echipamente performante, care ajutã companiile din sectoarele industrial, energie, petrol, construcții şi instalații, utilitãți publice şi domeniul comercial sã reduca riscurile, costurile şi sã ȋşi creascã productivitatea.
Catalogul RIDGID® cuprinde peste 300 de produse, printre care cleşti pentru industria de petrol şi gaze naturale, echipamente de filetat, dispozitive pentru localizat utilitãți, echipamente pentru inspecția video a conductelor, cât şi maşini pentru desfundat canalizãri şi sisteme pentru depozitare pe santiere.
Ridge Tool Co. este prezentã pe piața internaționalã de peste 65 de ani, având ȋn prezent peste 23.000 de parteneri de distribuție, ȋn peste 150 de țãri.
Subsidiarã a Emerson Commercial & Residential Solutions™ - compania Ridge Tool este prezentã ȋn România din anul 2005. Ridge Tool a inaugurat ȋn anul 2008, ȋn cadrul Campusului Emerson™ din Cluj-Napoca, primul Centru Regional RIDGID din Europa Centralã şi de Est, incluzând o Unitate de Producție, un Centru de Training şi Suport Tehnic, un Showroom şi un Centru de Relații cu Clienții.
Contact
Adresă
Strada Emerson nr. 4, 400641 Cluj-Napoca, România
Telefon
0374.423.484
Ultimele știri
Share.
Companii
0 Roedl & Partner
Echipa noastră din București îmbină cunoșterea aprofundată a pieței locale cu perspectiva unui investitor străin. Oferim un spectru larg de servicii de asigurare și consultanță pentru o gamă largă de clienți. În România suntem specializați în servicii de audit și în investiții străine directe în industrie și imobiliare.
Companii
0 Romanian Chemical Services
Romanian Chemical Services are ca scop proiectarea, producerea şi comercializarea de produse chimice organice şi anorganice de înaltă puritate. Totodată, firma este avizată de către agenţia de mediu să execute servicii profesioniste de colectare, transport, neutralizare a deşeurilor chimice, dar şi servicii de ecologizare la sediul beneficiarului.
Companii
0 Romatom
Aşa cum este menţionat în statutul sau, Forumul Atomic Român – ROMATOM este persoană juridică română de drept privat, uniune independenţa reprezentativă la nivel naţional, fără scop patrimonial sau lucrativ, neguvernamentală, nonprofit, apolitică, constituită din membri asociaţi sau susţinători. Membrii săi sunt persoane juridice române şi/sau străine care au că ...
Companii
0 ROMCAB SA
Romcab SA este unul dintre cei mai mari producători de cabluri şi conductori electrici din România având în gama de fabricaţie 3 grupe mari de produse, respectiv conductor, cablaje si cordoane electrice.
Companii
0 Romelectro
EPC Contractor, Dezvoltator și Investitor în proiecte din domeniul termoenergetic, hidroenergetic, transport și distribuție energie electrică, protecția mediului și industrie.
Companii
0 Romgaz
Romgaz este o societate pe acţiuni de interes naţional, în care statul este acţionar majoritar, fiind reprezentat de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. Romgaz face cercetare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează ...
Companii
0 Rominserv
Rominserv reprezintă prima companie românească dedicată integrării de servicii industriale de mentenanţă, management de proiecte industriale, precum şi de dezvoltare tehnică şi tehnologică. Membră a Grupului Rompetrol, Rominserv oferă clienţilor o alternativă viabilă – atât financiar, cât şi operaţional – de la tradiţionalul sistem de gestionare internă a lucrărilor de ...
Companii
0 Rompetrol Rafinare
Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului Rompetrol, operează cea mai modernă rafinărie din România, îmbinând noile tehnologii de procesare a petrolului cu experienţă unui echipe de profesionişti. Compania procesează o largă varietate de ţiţeiuri cu conţinut ridicat de sulf. Aprovizionarea cu ţiţei se realizează prin portul Midia, amplasat în vecinătatea ...
Companii
0 Rompetrol Well Services
Rompetrol Well Services (RWS) este o companie membră a Grupului Rompetrol NV din anul 2000, specializată în servicii de sondă pentru extracţia ţiţeiului şi gazelor naturale. În România, RWS a urmărit cu prioritate armonizarea tehnologiilor şi procedurilor sale operaţionale cu cerinţele şi standardele unor importanţi operatori internaţionali, activi în prezent ...