Bartec Safety Engineering

Bartec Safety Engineering
NumeBartec Safety Engineering
SectorIndustrial, Oil&Gas
DefinitoriuBARTEC Safety Engineering SRL reprezintă în România grupul german BARTEC GmbH. Obiectivul nostru este de a asigura clienților români accesul la o vastă gama de produse și soluții destinate mediilor având risc de explozie și nu numai, în aceleași condiții de calitate și suport tehnic pe care grupul german le oferă în întreagă lume.
Disclaimer
Pe scurt Cifra de afaceri: 5,97 mil. lei
Profit: 0,96 mil lei
Angajaţi: 8
Oameni cheie Simona Damb, Director Comercial
Descriere
Existența unei echipe locale de profesioniști asigură promptitudine și flexibilitate în definirea soluțiilor și pe tot parcursul unui proiect: audit de conformitate, analiză proceselor, proiectare, programare, asistență la montaj, punere în funcțiune și mentenanță.

Categorii de produse
• Analizoare și tehnologii de măsurare; Analizoare și Sisteme de Analiză; Tehnologii de măsurare a vibrațiilor Tehnologii de măsurare a umidității; Tehnologii de măsurare seismică; Tehnologii de măsurare a temperaturii.
• Tehnologii de automatizare; Operator stații POLARIS; Sisteme de identificare; Mobile Phone PEGASUS Tehnologii Ex- Bus.
• Tehnologii pentru industria minieră; Ingineria sistemelor; Motoare; Automatizări; Aparataj electric de conexiuni; Convertor.
• Măsurători și achiziții de date; Stocarea, distribuția, manipularea fluidelor periculoase; Industria alimentară / Industria laptelui.
• Aparate electrice de conexiuni și motoare; Motoare pentru zone periculoase; Tehnologii de conexiuni electrice; Sisteme de comandă și control.
• Echipamente de control și conectică; Aparataj Ex de comandă și control; Instalații sisteme Ex; Cofrete presurizate Ex p , APEX; Protecția în zone cu praf combustibil.
• Tehnologii de încălzire electrică; Sisteme de încălzire electrică; Componente pentru aplicații industriale; Componente pentru aplicații casnice; Sisteme de detecție a scurgerilor de lichide.
• Echipamente de câmp, cutii de distribuție și carcase, sisteme. Cutii distribuție; Butoane de control; Stații complete de control; Corpuri de iluminat; echipamente de semnal vizual și sonor; prize industrial; sisteme detectare gaz.
• Echipamente de comunicare VODEC; Echipamente de comunicare PAGA; Sisteme de intercomunicare; Cupola telefonică; Sisteme generale de comunicare și avertizare.
• De asemenea, BARTEC Gmbh oferă un domeniu larg de echipamente în controlul și protecția la deflagrații prin încapsulări EEx d, sisteme de presurizare EEx p, siguranță intrinsecă, EEx e, siguranță sporită EEx e, pentru utilizări și aplicații în Zonele 1 și 2 dar și zonelor 21 și 22.
Contact
Adresă
Calea Griviței 78, București
Telefon
0040 371 048 723
Ultimele știri
Share.
Companii
0 Bat Bascov
Unitatea a fost înfiinţată în anul 1958 , că unitate de transporturi, cu ateliere de prelucrări prin aşchiere şi reparaţii de utilaj petrolier şi cu activitate de baza tubulară. Activitatea de transporturi s-a desfăşurat încă din 1955, prin înfiinţarea Oficiului de Foraj nr.3 Başcov. Pe măsură extinderii forajului şi extracţiei ...
Companii
0 BCR Pensii
BCR PENSII a avut o activitate extrem de dinamica pe piata pensiilor private din România ce a determinat consolidarea pozitiei companiei pe piata. In 2009, BCR PENSII a finalizat preluarea Fondului de Pensii Administrat Privat Omniforte de pe piata pensiilor obligatorii, şi tot în 2009 a intrat pe piaţa pensiilor ...
Companii
0 BDO Audit
BDO România, a cincea firmă de audit şi consultanţă din ţară, are o experienţă de peste 20 ani în prestarea de servicii profesionale. Cu peste 170 de profesionişti ce acţionează în cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 14 parteneri acreditaţi de organisme profesionale internaţionale şi locale, oferim astăzi toată gama ...
Companii
0 Belectric
S.C. Belectric România S.R.L. conduce în materie de energie regenerabilă, schimbând perspectiva asupra modului în care centralele fotovoltaice de energie electrică sunt proiectate, fabricate, instalate, exploatate şi întreţinute. S.C. Belectric România S.R.L. utilizează tehnologii fotovoltaice ce şi-au dovedit eficienţa şi este susţinută de către sediul central al Belectric din Germania. ...
Companii
0 Beny Alex
Societatea Comercială Beny Alex S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1994, având ca principal obiect de activitate întreţinerea liniilor electrice aeriene (LEA). Pe lângă aceasta, a început să funcţioneze şi staţia de comercializare a carburanţilor. Gama de servicii s-a extins, ponderea principala concentrându-se atât asupra investiţiilor în domeniul hidrotehnic şi ...
Companii
0 Bergerat Monnoyeur
Bergerat Monnoyeur România face parte din compania Bergerat Monnoyeur, al cărei sediu central se află în Franţa. Bergerat Monnoyeur este o entitate din cadrul Grupului Monnoyeur, specializat în furnizarea de echipamente şi servicii destinate construcţiilor şi industriei.
Companii
0 Beta Impex Construct
Beta Impex Construct S.R.L. este o firmă cu capital integrat privat înfiinţată în anul 1994, dar care are o experienţă în domeniul instalaţiilor de peste 30 de ani. Beta Impex Construct este autorizată şi structurată astfel încât poate executa proiecte complexe în concordanţă cu standardele româneşti şi internaţionale. Începând cu ...
Companii
0 BIBUS
Bibus Group – cu sediul central in Elvetia – este format din 30 de companii specializate in comert, service si productie de echipamente industriale, cu o puternica prezenta pe piata Europei. Cu peste 60 de ani de experienta in tehnica fluidelor, mecatronica si tehnica sistemelor, companiile Bibus sunt o retea ...
Companii
0 Blue Line Energy
Blue Line Energy este o companie privată care activează în domeniul energiei regenerabile şi este membru fondator al A.P.E.E.R. (Asociaţia Producătorilor de Energie Eoliană din România). Printre obiectivele companiei se numără realizarea de proiecte în domeniul energiei regenerabile, la cele mai înalte standarde de profesionalism; oferirea de consultanţă specializată şi ...