CIS Gaz câștigă contractul de 22 de milioane de lei pentru conducta Mintia-Brad-Stei

0

CIS Gaz este câştigătorul licitaţiei organizate de Transgaz pentru realizarea conductei de transport gaze naturale Mintia-Brad-Stei, etapa I tronson Mintia-Brad, judeţul Hunedoara, în valoare de aproximativ 22,5 milioane de lei.

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat de Transgaz pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), obiectul contractului îl constituie conducta de transport gaze naturale Mintia-Brad-Stei: etapa I tronson Mintia-Brad, judeţul Hunedoara, DN 300, în lungime de circa 35 de kilometric, anunță Agerpres.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă pe criteriul preţului cel mai scăzut şi nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. La licitaţie au fost depuse trei oferte, însă doar două au fost admisibile.

Conform anunţului, contractul poate fi subcontractat, astfel că „ofertantul Cis Gaz SA declară că subcontractează societăţii Condmag SA «lucrările de execuţie montaj conductă», pentru «Realizarea conductei de transport gaze naturale Mintia-Brad-Stei: etapa I tronson Mintia-Brad, judeţul Hunedoara»“. Partea din contract care ar putea fi subcontractată – valoare fără TVA: 6.959.786,03 lei.

Share.

Lasă un comentariu