CEZ Vânzare: Produs unic de asigurare a plății facturii energetice pentru 6 luni

0

CEZ Vânzare lansează un produs unic pe piața de energie din România, CEZ Confort Asigurat, care protejează consumatorii în caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pierderea locului de muncă sau în caz de avarii ale echipamentelor electrocasnice cauzate de fenomene electrice, pe lângă o serie de beneficii care asigură confortul în locuință.

Prin noul produs de energie lansat de CEZ Vânzare pe piața liberalizată, clienții sunt asigurați din punct de vedere financiar în privința evenimentelor neprevăzute din viața lor, care pot afecta capacitatea de plată a facturilor de utilități. Produsul include asigurarea plății facturii la energie timp de până la 6 luni, prin indemnizații în valoare de 150 de lei pe lună, în cazul unor situații neprevăzute, precum și despăgubirea bunurilor electrocasnice în cazul daunelor cauzate de fenomene electrice cu până la 2.000 euro/an.

„Misiunea noastră este să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, iar CEZ Confort Asigurat este modul nostru concret de a da încredere în viitor clienților noștri. Este un produs ușor accesibil, care răspunde incertitudinilor momentului cu protecție financiară, este transparent privind costurile incluse și este un produs cu care clienții noștri își pot îndeplini propriile planuri. Desigur, lista de beneficii include și accesul simplu și ușor al clienților la serviciile pentru care optează”, a declarat Cornelia Szabo, CEO CEZ Vânzare.

Produsul de energie CEZ Confort Asigurat este disponibil la nivel național, începând cu data de 22 ianuarie 2021.

Share.

Lasă un comentariu