CEZ Vânzare lansează CEZ Gaz, produs garantat un an pentru companii cu consum mic

0

Furnizorul de energie și gaze naturale CEZ Vânzare a lansat produsul CEZ Gaz, garantat pe o perioadă de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului. În această perioadă furnizorul CEZ Vânzare alege să susțină businessul românesc și vine către clienții săi noncasnici cu o ofertă specială, care presupune zero costuri pentru gazul consumat în prima lună de contract și o perioadă contractuală de 12 luni, pentru primele 300 de companii cu un consum până în 280 MWh/an, care semnează un contract până la 31 decembrie 2020, a anunțat compania.

”CEZ Vânzare le recomandă clienților să aleagă un furnizor cu experiență și să acorde atenție sporită condițiilor contractuale. De asemenea, este important să evite ofertele și contractele care implică promisiuni fără fundament cum ar fi scutirile de la plata unor taxe stabilite ca fiind obligatorii de prevederi legale și să țină cont de faptul că un furnizor ar trebui să le asigure, după caz, consiliere contractuală, economie la factură, informații necesare bugetării, consiliere cu privire la siguranța în utilizarea gazelor naturale, un grad ridicat de confort în gestionarea relația contractuală prin asigurarea unor canale de comunicare eficiente și stabilitatea condițiilor contractuale”, susțin oficialii CEZ.

”Deasemenea, este bine de știut că prețul gazelor naturale variază pe piața liberă și de multe ori nu este ofertat cu toate componentele care vor fi incluse ulterior în factură”.

Share.

Lasă un comentariu