Membri CA pentru SMART SA (Transelectrica) - Smart SA


Aplică acum!

Membri in Consiliul de Administratie pentru  SMART SA

În conformitate cu O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, Societatea pentru Servicii de Mentenanţă a Reţelei Electrice de Transport «SMART »  -S.A. anunta inceperea procesului de selectie pentru cinci pozitii de membru al Consiliului de Administratie. Societatea pentru Servicii de Mentenanţă a Reţelei Electrice de Transport S.C. „Smart” – S.A. a fost înfiinţată  în baza H.G. 710/2001, prin reorganizarea unor activităţi din cadrul Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA., ca filială a CNTEE Transelectrica S.A.

Compania are 849 de angajati si o cifra de afaceri in 2015 de 84 844 816 Lei.

Conditii de participare:

  • Persoana fizica cu capacitate deplina de exerciţiu si stare de sanatate buna,
  • Absolvent de studii superioare cu diploma de licenta,
  • Experienta profesionala de cel puțin 10 ani, din care minimum 5 ani in funcții de management/administrare/coordonare,
  • Cunoștinte de guvernanta corporativă,
  • Cunoasterea limbii romane,
  • Cunoasterea limbii engleze,
  • Sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile: gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, uz de fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita, spalare de bani (și alte infracțiuni prevazute de Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii terorismului), bancruta simpla, bancruta frauduloasa (si alte infractiuni prevazute in Legea nr. 85/2006, respective Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei și de insolventa),
  • Sa nu exercite concomitent mai mult de 3 mandate de administrare a unor întreprinderi publice.
  • Sa aiba o buna reputatie personala si profesionala.

Misiunea postului

Noii administratori vor fi mandatati cu atribuţiile stabilite prin actul constitutiv al societăţii, Legea societăţilor nr. 31/1990, O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice si vor avea ca principala misiune sa eficientizeze functionarea acestei companii intr-un timp rezonabil de scurt. Directiile si actiunile strategice vor fi discutate cu candidatii in fazele avansate ale procesului de recrutare in asa fel incat cel putin o parte dintre acestea si cateva obiective cuantificabile generice sa poata sa fie incluse in contractele de mandat ale noilor administratori, restul criteriilor de performanta urmand sa fie identificate si detaliate, cat mai repede posibil, si dupa preluarea postului.

Rolurile si responsabilitatile generale sunt cele obisnuite pentru orice post similar din mediul privat sau in companii publice de dimensiuni comparabile.

Profilul candidatului ideal este profilul uzual corespunzator nivelului de senioritate necesar ocuparii unui asemenea post intr-o companie privata sau publica de mari dimensiuni si cu o mare complexitate a activitatii.

Pachetul salarial si de beneficii va fi  se va stabili conform prevederilor O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Va rugam sa trimiteti un CV detaliat in limbile romana si engleza in acelasi fisier la adresa de email: smart@georgebutunoiu.com, respectand indicatiile si cerintele detaliate in sectiunea Mod de lucru, in care sunt descrise toate procedurile legate de procesul de recrutare. Termenul de depunere este de 30 de zile de la data primei aparitii a anuntului.

Aplică acum!
Share.
0

Responsabilităţi Integrarea în Programul E.ON pentru Absolvenţi, cu o durată de 24 luni. Programul presupune…

0

Responsabilităţi Integrarea în Programul E.ON pentru Absolvenţi, cu o durată de 24 luni. Programul presupune…

0

Responsabilităţi Integrarea în Programul E.ON pentru Absolvenţi, cu o durată de pregătire de 24 luni.…

0

Locație: Bucuresti VEOLIA ENERGIE ROMÂNIA este o companie de servicii energetice care isi extinde echipa…

0

Responsabilitati: Tehnice Manipulare instalaţii: Supraveghere, parametrare, verificare, controlare a instalaţiilor Controleaza zilnic buna functionare a…