Apa Prod din Deva cere insolvenţa CE Hunedoara

0

Furnizorul de apă Apa Prod SA Deva a anunţat, vineri, că solicită instanţei insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara (CE Hunedoara) din cauza datoriile de peste 770.000 de lei pe care le are de încasat de la societatea minieră. Totodată, deși a fost întocmit în 25 martie un calendar de eșalonare a datoriilor pentru 12 luni, nu a fost făcută nicio plată.

“Din cauza restanţelor foarte mari la plata facturilor de apă emise de SC Apa Prod SA Deva şi a nerespectării graficului de eşalonare a plăţilor, societatea Apa Prod SA Deva a formulat solicitarea către instanţă privind deschiderea procedurii insolvenţei pentru Complexul Energetic Hunedoara. Datoriile pe care CEH le înregistrează, la această dată, către Apa Prod SA Deva se ridică la 772.197,35 de lei”, arată comunicatul companiei de apă, citat de Mediafax.

Apa Prod Deva spune, totuși, că a mai solicitat o întâlnire pentru miercuri, la Prefectura Hunedoara, pentru găsirea unei rezolvări astfel încât să nu se se sisteze furnizarea apei către Termocentrala Mintia şi punctele termice din Deva.

Share.

Lasă un comentariu