Am lansat numărul 22 al revistei energynomics.ro, la Spring Cocktail 2019!

0

Numărul 22 al revistei energynomics.ro Magazine s-a lansat miercuri, 27 martie, în cadrul celei de-a șasea ediții a Spring Cocktail.

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, vor ajunge la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Banner abonare revista-2017-730x75-RO

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la președinția românească a Consiliului Uniunii Europene, la OUG 114, de la clarificarea cadrului de funcționare a prosumerilor și infrastructura necesară pentru un transport alternativ, mai curat, la amenințările tot mai presante pentru sectorul de termoficare, dar și la soluțiile cu care companii puternice pot contribui.

Câteva idei din cuprins

Corina Popescu, directorul general al grupului Electrica SA, cu mandat integral de 4 ani, din 25 ianuarie 2019, vorbește despre planurile de acțiune pe termen mediu și lung. Cel mai important factor de noutate care domină agenda directorului general al Electrica SA îl constituie modificările de natură legislativă și de reglementare anunțate în ultimele luni. “Este important să înțelegem cu toții care sunt schimbările și care va fi impactul acestora asupra business-ului, a economiei, în general, cum vor resimți clienții casnici și cei industriali aceste modificări”, ne-a spus Corina Popescu.

Tomasz Wolanowski, Country Manager ABB România vorbește despre schimbările survenite în societatea românească în ultimii ani și despre rolul ABB în modernizarea proceselor industriale. Legat strict de energie, Tomasz Wolanowski trage un semnal de alarmă: “Avem nevoie de mai multe investiții în rețelele de generare, transport și distribuție a energiei electrice.”

În linie cu tendințele dominante la nivel european, exprimate succint în formula “tranziție energetică”, Cristian Athanasovici, Business Development Manager Kawasaki Gas Turbines în regiune, vorbește despre rolul pe care gazele naturale îl pot juca în cest proces. Într-un dialog la care au mai participat doi reprezentanți ai Kawasaki, am aflat că eforturile cele mai consistente sunt necesare pentru a demonstra potențialior beneficiari, în principal din industrie, că instalațiile de cogenerare nu sunt doar mult mai eficiente, dar sunt și mai fezabile, iar investiția poate fi recuperată într-un interval de timp rezonabil.

Autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice apar de asemenea în noul număr energynomics.ro Magazine.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Începând cu 5 aprilie, energynomics.ro Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, energynomics.ro Magazine este disponibilă pentru achiziţie, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Share.

Lasă un comentariu