Acționarii Transgaz, convocați pentru aprobarea finanțării Planului de Dezvoltare pentru 2019-2028

0

Acționarii Transgaz au fost convocați pe 4 martie pentru aprobarea finanțării „Planului de Dezvoltare a Sistemului Național de Transport gaze naturale în perioada 2019 – 2028“, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Pe ordinea de zi mai este și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SNTGN „Transgaz” SA pe anul 2020 și a estimărilor pentru anii 2021 – 2022, dar și aprobarea revizuirii unor indicatori cheie de performanță cuprinși în Planul de administrare al Transgaz în perioada 2017 – 2021.

De asemenea, AGA trebuie să decidă aprobarea actului adițional la contractul de mandat semnat cu membrii neexecutivi ai Consiliului de Administrație al SNTGN “Transgaz” SA, care cuprinde indicatorii revizuiți și împuternicirea reprezentantului Secretariatului General al Guvernului în AGA pentru a semna în numele companiei actele adiționale la contractele de mandat ale membrilor neexecutivi ai Consiliului de Administrație al SNTGN “Transgaz” SA, conform financialintelligence.ro.

În cadrul AGA se va face și prezentarea informării privind deficiențele constatate de către organele de control în aplicarea art.43 din OUG 114/2018.

Share.

Lasă un comentariu