10 executivi de top în numărul din martie al energynomics.ro Magazine

0

Un nou număr al revistei energynomics.ro Magazine s-a lansat miercuri, 26 martie, în cadrul Spring Cocktail 2015. 184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, au ajuns deja la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

energynomics.ro Magazine este distribuită gratuit prin curier direct către circa 3.000 de destinatari atent selectați din rândul celor mai influente și dinamice personalități ale energeticii românești. Peste 100 de companii și sute de experți de vârf au acces în fiecare trimestru la energynomics.ro Magazine, o publicație premium care acoperă temele de maximă actualitate (criza din Ucraina, proiectul Uniunii Energetice europene, modificările legislative, mișcările marilor companii), din perspectiva experților (între care Radu Dudău, Alex Șerban, George Butunoiu) și managerilor de top (între care Kinga Daradics, Corneliu Bodea, Remus Borza, Daniela Lulache, Tudor Gafton, Gabriel Ignat, Laurențiu Ciurel), precum și a unor instituții cu mare influență în industrie (Ministerul Energiei – Andrei Gerea, EximBank – Traian Halalai).

Câteva titluri:

  • Andrei Gerea: Asigurarea securității energetice a României este principala prioritate
  • Kinga Daradics: O nouă strategie de retail pentru Grupul MOL
  • Remus Borza, Hidroelectrica: Profit record în 2014 și investiții de 500 de milioane de euro în 2015 (preview)
  • Gabriel Avăcăriței: Noi asociații patronale pentru o nouă dinamică a pieței
  • Bogdan Tudorache: Piaţa microhidro, blocată între legislaţie şi tarife incerte

Este al șaselea număr al energynomics.ro Magazine, publicație care și-a găsit drumul spre partenerii strategici și instituționali și se bucură deja de sprijinul a numeroși parteneri comerciali din industria energetică și din sectoarele conexe. Menținem perspectiva integrată a întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, minerit – și o secțiune de interes general.

Dacă vrei să primești gratuit revista energynomics.ro Magazine, în format tipărit, scrie-ne la adresa office la energynomics.ro, pentru a te include în lista de distribuție.

Dacă vrei să ne propui o temă, o colaborare editorială sau publicitară, scrie-ne pe adresa gabriel la wing-media.com.

Share.

Despre Autor

Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un comentariu