Acasă » Interes general » E-Distribuție Muntenia a fost redenumită Rețele Electrice Muntenia

E-Distribuție Muntenia a fost redenumită Rețele Electrice Muntenia

13 noiembrie 2023
Dezvoltare profesională
energynomics

Rețele Electrice Muntenia (parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Muntenia) este noua denumire a companiei care gestionează rețelele de distribuție a energiei electrice în București și în județele Ilfov și Giurgiu.

Schimbarea de nume a operatorului de distribuție vine după ce recent PPC a finalizat achiziția operațiunilor Enel din România. Clienții vor beneficia în continuare de aceleași servicii de calitate, de cea mai avansată tehnologie în ceea ce privește distribuția de energie electrică și de servicii digitale în comunicarea cu compania.

Datorită investițiilor constante în dezvoltarea și modernizarea rețetelei de distribuție a energiei electrice, E-Distribuție Muntenia, actuala Rețele Electrice Muntenia, a înregistrat în 2022 o durată medie a întreruperilor neprogramate per client/an (SAIDI – System Average Interruption Duration Index – cel mai important indicator de performanță în ceea ce privește distribuția de energie electrică) de 77,50 de minute, în timp ce media la nivel național a fost de 108,25 minute.

Sub noua sa denumire, compania va continua amplul program de investiții, având ca principal scop transformarea sectorului energetic din România într-unul decarbonizat, digital, descentralizat, care să ofere economiei și societății un avantaj competitiv într-o lume în schimbare, cu un focus special pe nevoile clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *