Voluntarii Bosch renovează două școli din Hunedoara

0

Circa 200 de angajați Bosch din cinci locații diferite au petrecut peste 3.300 de ore de lucru în renovarea a două şcoli din județul Hunedoara. Bugetul alocat proiectului a depășit suma de 20.000 de euro, sumă reprezentată de donația Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, alături de contribuția departamentului de Responsabilitate Socială al Robert Bosch.

Proiectul Romos a pornit la inițiativa a două echipe din cadrul Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, care au decis să-și doneze evenimentul anual dedicat angajaţilor, devenind astfel un exemplu de responsabilitate civică atât pentru comunitatea din Romos, pentru copiii din localitate, cât şi pentru colegii din cadrul companiei.

„Ceea ce am realizat la Romos mi-a confirmat că un astfel de proiect trezește în fiecare dintre noi acel sentiment de dăruire necondiționată, de afiliere, de «împreună putem orice!», pornind de la echipa voluntarilor, până la comunitatea din Romos, scoasă total din graficul cotidian și angrenată într-un proiect corporatist, definit de timpi, organizare, prezentări, ședințe, centralizatoare și comenzi bine definite de un grafic prestabilit”, a declarat Andrei Hüttner, voluntar şi coordonator de proiecte de CSR în cadrul Bosch România.

Unsprezece angajați din patru situri Bosch din România, împreună cu asociația Act for Tomorrow, au contribuit la renovarea, mobilarea, utilarea și modernizarea unităților școlare.

Share.

Lasă un comentariu