Vivian Nicoli a demisionat din Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea

0

Vivian Nicoli a decis să se retragă din funcțiile deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului Proprietatea, pentru a-și asuma alte angajamente, a anunțat Franklin Templeton, manager de investiții și administrator unic al FP.Data intrării în vigoare a demisiei este 1 septembrie 2020.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acționarilor.

”Am dori să îi mulțumim doamnei Vivian Nicoli pentru contribuția sa în calitate de membru al Comitetului Reprezentanților. Membrii Comitetului au apreciat foarte mult expertiza sa internațională în domeniul investițiilor, opiniile sale utile și dedicația sa, prin care a susținut atingerea obiectivelor Fondului. A fost o plăcere să lucrez cu doamna Nicoli și doresc să îi urez cele mai bune gânduri, alături de mult succes în activitatea ei viitoare”, a spus Piotr Rymaszewski, Președinte al Comitetului Reprezentanților.

„Am apreciat leadership-ul, angajamentul și eforturile dedicate demonstrate de doamna Vivian Nicoli în mandatul său în Comitetul Reprezentanților. A fost o plăcere să lucrez împreună cu ea și aș dori să-i urez mult succes în următorul capitol din viața ei”, a adăugat Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments și manager de portofoliu al Fondului Proprietatea.

Share.

Lasă un comentariu