Virgil Popescu – cel mai probabil noul ministru al Economiei, care va îngloba și Energia

1

Bogdan Tudorache

Surse contactate de energynomics.ro au confirmat numele lui Virgil Popescu ca fiind cel mai probabil viitorul ministru al noului portofoliu al Economiei, care va îngloba și portofoliul Energiei.

Fuziunea ministerelor Energiei și Economiei este decisă deja, în pofida unor voci puternice din piață, chiar și din interiorul PNL, care cer să se păstreze un minister separat. ”În Europa avem 26 de țări cu ministere separate ale Energiei și doar vreo cinci cu ministere incluse. Includerea e o greșeală”, a declarat o sursă pentru energynomics.ro.

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, după moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului PSD condus de Viorica Dăncilă.

Share.

1 Comment

  1. Poate invata ceva cei care vor sa ne conduca.Am mai zis si mai zic, poate citesc si cei care decid.Intrebat in problema reorganizarii unor institutii marele om,matematician,filosof ,profesor Grigore Moisil a raspuns -,,propun sa se uneasca geografia, cu geologia si cu geometria si sa-l puna presedinte pe Geo Bogza,,.E valabil pentru energie si asa e la pamant.Din pacate acesti oameni nu mai sunt printre noi, iar cei care vor sa ne conduca nu stiu daca au auzit de ei.

Lasă un comentariu