Vestas încheie noi contracte de 226 MW pentru cinci proiecte de energie eoliană în Rusia

0

RUSNANO. Cu ajutorul comenzii, a cincea din acordul său cadru cu RUSNANO și Fortum pentru furnizarea de soluții de energie eoliană în Rusia, Vestas își mărește prezența din această țară până la o capacitate totală de aproape 830 MW, subliniind poziția de lider a companiei în creșterea sectorului regenerabil din Rusia.

Situate în regiunea Rostov și Astrakhan, proiectele vor consta din turbine eoliene V126-4,2 MW cu turnuri de 87m și contracte de servicii de gestionare activă a rezultatului activ (AOM 5000) pe termen lung, oferind un cost competitiv al energiei, conform REVE.

“Suntem încântați să continuăm colaborarea cu RUSNANO și Fortum pentru aceste proiecte de energie eoliană, care demonstrează încă o dată capacitatea Vestas de a oferi soluții și servicii de energie eoliană la un cost al energiei excelent pentru această piață, care creează valoare maximă pentru clienții noștri”, spune Nils de Baar, președintele Vestas al Europei Centrale și Centrale.

Contractul include furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune a turbinelor eoliene, precum și contracte de servicii de gestionare activă a rezultatului pe termen lung (AOM 5000). Proiectele vor beneficia de o soluție VestasOnline Business SCADA pentru reducerea timpului de dezactivare a turbinelor și optimizarea producției de energie.

Livrările trebuie să înceapă în al doilea trimestru al anului 2021, iar începerea punerii în funcțiune este prevăzută pentru al treilea trimestru al anului 2021.

Share.

Lasă un comentariu