Transelectrica va renunța la provizorat; Cătălin Nițu, președinte al Directoratului pentru două luni

0

Bogdan Tudorache

Transelectrica anunță că va renunța la provizorat, urmând să definitiveze ”procedura de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei… în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011” în interiorul unui interval scurt.

Între timp, compania a numit noi manageri provizorii, pentru o perioadă de două luni.

”Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 20 aprilie 2020, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 08 aprilie 2020, Consiliul de Supraveghere a prelungit mandatele de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Cătălin Nițu, Ionuț-Bogdan Grecia, Andreea-Mihaela Miu și Corneliu Bogdan Marcu”, se arată în raportul remis BVB.

Compania ”a desemnat în calitatea de membru provizoriu al Directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, pe domnul Marius Viorel Stanciu și a ales în calitatea de Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – CEO –al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, pe domnul Cătălin Nițu.”

Comunicatul precizează însă că are loc procedura de selecție a managerilor pe termen lung.

”Durata mandatelor membrilor provizorii ai Directoratului nu va depăși data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval”.

Share.

Lasă un comentariu