Timişoara: Electroputere VFU Paşcani, turcii de la Bozankaya şi polonezii de la Pesa au depus oferte pentru tramvaie cu baterii

0

Primăria Timişoara a primit trei oferte la licitaţia pentru achiziţia a 40 tramvaie autonome. Acestea provin de la Electroputere VFU Paşcani, din partea firmei Bozankaya din Turcia şi Pesa din Polonia, conform economica.net.

Primăria Timişoara vrea să cumpere 16 tramvaie articulate, valoarea contractului fiind estimată la 184,9 milioane de lei (40 milioane de euro) fără TVA, sau circa 2,5 milioane de euro/ bucata.

În baza contractului pentru cele 16 tramvaie, Primăria Timişoarei poate achiziţiona suplimentar 24 de tramvaie, caz în care valoarea achiziţiei creşte la 462,25 milioane de lei (98 milioane de euro).

Share.

Despre Autor

Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un comentariu