Tesla caută personal în China pentru noi proiecte solare cu stocare

0

Tesla a postat câteva anunțuri de angajare pentru manageri de proiecte solare și de stocare a energiei din China, pe fondul extinderii producătorului american de vehicule electrice în această țară.

Cele două anunțuri de pe contul oficial WeChat al departamentului de resurse umane al Tesla sunt primele de acest fel pe care producătorul auto din California le adresează acestei piețe, potrivit Reuters.

Tesla nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii. Directorul său, miliardarul Elon Musk, a declarat, pe Twitter, luna trecută, că Tesla va anunța „în curând” calendarul proiectelor solare din China și Europa, fără a oferi mai multe detalii.

Un anunț online susține că Tesla caută manageri de proiecte pentru a proiecta și executa proiecte solare pentru clienți comerciali sau rezidențiali, în timp ce un al doilea caută manageri să dezvolte proiecte de stocare a energiei fotovoltaice.

Pozițiile sunt disponibile în cadrul fabricii sale de 2 miliarde de dolari de la Shanghai, care a început să livreze berline electrice Model 3 fabricate în China la sfârșitul anului trecut.

Share.

Lasă un comentariu