TeraSteel lansează Lead, o soluție care economisește 20% din energie

0

TeraSteel, unul dintre principalii producători de panouri sandwich și structuri zincate ușoare din Europa Centrală și de Est, a lansat Lead – un nou concept de hală metalică, prin care se realizează o economie de până la 20% a consumului de energie, în comparație cu media pieței.

„Există o tendință clară în ceea ce privește construcția de clădiri sustenabile, iar noi acordăm o atenție deosebită produselor noastre și impactului pe care acestea îl au asupra mediului înconjurător. Lead by TeraSteel este o soluție personalizată, care propune crearea clădirilor moderne, pregătite pentru viitor. Lead înseamnă clădiri sustenabile și reutilizabile, care plasează durabilitatea, eficiența energetică și oamenii în centrul proiectării. Beneficiarii clădirilor Lead vor fi cu un pas mai aproape de obținerea certificării BREEAM și LEED4”, a declarat Cosmin Pătroiu, CEO TeraSteel.

Clădirile viitorului vor avea un consum de energie zero, iar în ultimii ani eforturile producătorilor de materiale de construcții au fost concentrate în direcția dezvoltării de materiale sustenabile. Decizia TeraSteel de a lansa Lead este în linie cu directiva privind performanța energetică a clădirilor, adoptată de Uniunea Europeană, care prevede ca, până la 31 decembrie 2020, toate clădirile noi să aibă un consum de energie aproape de zero.

Share.

Lasă un comentariu