Acasă » Electricitate » Secoșan, Siemens: Ne dorim să creștem gradul de informare în legătură cu stocarea electricității

Secoșan, Siemens: Ne dorim să creștem gradul de informare în legătură cu stocarea electricității

28 martie 2019
Electricitate
Bogdan Tudorache

În România există un singur MW de stocare instalat, în cadrul unor instalații eoliene din Cobadin, spune Cristian Secoșan, CEO Siemens pentru România și Republica Moldova.

„În ultimele săptămâni am avut discuții cu companii de distribuție și producție, pe tema stocării, despre care se poate vorbi aproape în orice domeniu. Am vorbit aproape cu toată lumea. Practic, interesul este nelimitat: transport, distribuție, clădiri… Dorim să creștem awareness-ul în acest domeniu”, a spus Secoșan.

Cifra de afaceri a Siemens a crescut cu 22% în 2018, la peste 1 miliard de lei. Compania are în România circa 2.200 angajați.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Un comentariu la „Secoșan, Siemens: Ne dorim să creștem gradul de informare în legătură cu stocarea electricității”

  1. Pingback: Siemens a crescut cu 22% în 2018, în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *