Schneider Electric anunță UPS-ul trifazat Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente

0

Schneider Electric a prezentat prima versiune a echipamentului de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente. Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, ușor de instalat, conceput pentru a satisface cerințele de securitate în electroalimentare din mediile IT, comerciale și industriale.

Noul Galaxy VS 10-50 kW cu module de baterii interne inteligente îmbunătățește disponibilitatea echipamentului, oferind flexibilitate sporită în configurarea bateriilor și monitorizarea acestora. Bateriile sunt dispuse sub formă de șiruri redundante și dispun de o funcție de auto-configurare. De asemenea, acest nou model reduce riscurile, asigurându-se că sarcinile critice sunt întotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile și redundanță pentru baterii. Are o amprentă compactă, optimizată prin integrarea bateriilor în unitatea UPS, ceea ce îl face ideal pentru cerințele unice de tip EDGE sau pentru infrastructurile critice.

Galaxy VS cu module interne de baterii este disponibil la nivel mondial, cu excepția Chinei și Japoniei. În funcție de cerințele de putere și timpul de funcționare, există două opțiuni ale unității, oferind 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) și 20-50 kW (480V).

Share.

Lasă un comentariu