Șase experți români formează Juriul pentru premiile energynomics 2014

0

Șase buni cunoscători ai industriei enegetice din România se vor reuni în Juriul celei de-a doua ediții a premiilor energynomics! Candidaturile vor fi colectate între 20 septembrie și 24 octombrie, iar membrii juriului își vor exprima opțiunile online, pe site-ul www.energynomics.ro.

Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale.

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de business inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Valeriu Binig, partener, Ernst & Young

Roberto Musneci, partener Serban & Musneci Associates

Radu Dudau, co-fondator și director EPG

Iulian Iancu, președintele CNR-CME

Sergiu Sebeşi, președinte, CSR Nest Association

Cristian Sporiș, vicepreședinte Divizia Corporate Raiffeisen Bank

Premii și categorii
Premiile energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

Responsabilitate socială

Premiul recompensează compania care a avut cel mai important impact asupra comunității în care activează (donații, sponsorizări, responsabilitate față de mediu, alte forme de CSR).

Eficiență energetică

Premiul recompensează compania care a implementat un proiect remarcabil de eficiență energetică la nivel național sau local, prin reducerea consumului de energie obținută, prin impactul favorabil asupra business-ului și mediului înconjurător, prin finanțarea atrasă și prin calitatea comunicării proiectului ca reper și model de bună practică.

Tranzacția anului

Premiul recompensează compania care a reușit cea mai importantă procedură de achiziție/preluare/fuziune/farm-in/farm-out. Printre criteriile de analiză: mărimea și impactul operațiunii (raportat la mărimea inițială a companiei), perspectivele de dezvoltare ale companiei rezultate, gradul de inovație.

Finanțarea anului

Premiul recompensează compania/companiile care au reușit cea mai inventivă și de impact finanțare pentru sectorul energetic din România. Printre criteriile de analiză: structura acordului de finanțare, impactul asupra companiei finanțate, creșterea de afacere anticipată, beneficii pentru acționari.

Premiera anului

Premiul recompensează compania care a venit cu cea mai interesantă noutate în acest an: nou intrată în România, extindere de domeniu, nou proiect de amploare, tehnologii neutilizate până în prezent.

Managerul anului

Premiul recompensează cel mai inventiv, inspirațional și de impact manager din sectorul energetic românesc. Printre criteriile de analiză: managerul a probat capacități de leadership, a contribuit la creșterea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative.

Premiul pentru întreaga carieră

Premiul recompensează o personalitate a industriei energetice din România (capacități de leadership, contribuții la dezvoltarea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative, a creat școală).

Premiul pentru reușite extraordinare

Premiul recompensează compania care s-a remarcat printr-o reușită punctuală, cu mare impact, care a atras atenția și a devenit reper în cadrul industriei, pe parcursul ultimului an.

Tânărul profesionist în energie

Această categorie este deschisă tinerilor profesioniști din România – sub 35 de ani – cu până la 10 ani de experiență în industria energetică. Premiul Tânărul profesionist în energie este rezultatul unui parteneriat între energynomics.ro și CNR-CME VLER. Premiul recompensează activitatea şi reuşitele probate în anul 2015, cu relevanţă în energetica românească şi regională.

Calendar
20 sep – 24 oct Colectare proiecte candidat
24 oct Proiectele sunt transmise Juriului
10 noi Se încheie prima evaluare a proiectelor. Jurații pot cere informații suplimentare.
15 noi Juriul primește informațiile suplimentare
20 noi Juriul stabilește proiectele câștigătoare
27 noi Gala de înmânare a premiilor și a statuetelor energynomics Awards 2014

Pentru a te înscrie între participanți, pentru a beneficia de această expunere premium și – de ce nu? – pentru a câștiga unul dintre premii, scrie-ne pe office@energynomics.ro.

Premiile energynomics 2014 se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton, între care CNR-CME, CRE, ROEC, UPG, Aspen Institute, ROGBC, EPG și RPIA. Proiectul energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro și partenerii săi.

Share.

Lasă un comentariu