Rapoartele de sustenabilitate ale Grupului CEZ în România au obținut certificarea internațională GRI

0

Aflat la al doilea ciclu de raportare a indicatorilor de sustenabilitate, Grupul CEZ în România a finalizat și certificat două noi rapoarte de sustenabilitate dedicate activității Distribuție Oltenia și a celorlalte companii din cadrul Grupului.

„Certificarea GRI reprezintă o confirmare în plus a faptului că dezvoltarea sustenabilă rămâne o trăsătură definitorie a business-ului nostru. În România, de 14 ani, ne continuăm misiunea de a acționa responsabil. Căutăm, în mod constant, noi modalități de dezvoltare a dialogului cu partenerii și clienții noștri, cu care păstrăm o comunicare transparentă. Totodată, rămânem preocupați de îmbunătățirea modului în care asigurăm producția, furnizarea și distribuția energiei electrice, activitate strâns legată de impactul nostru social, economic și de mediu”, a declarat Ondrej Safar – CEO, CEZ România.

Raportarea non-financiară a Grupului CEZ în România, aferentă perioadei 2017 – 2018, a fost efectuată după o consultare a stakeholderilor interni și externi asupra temelor care au avut impact în activitatea lor, precum și după un amplu proces intern de colectare și analiză a datelor. Această a fost declarată în conformitate cu așteptările grupurilor interesate, prin respectarea principiilor de analiză a materialității aspectelor raportate (GRI Materiality Disclosure).

În perioada 2017 – 2018, Grupul CEZ în România a asigurat energie electrică pentru mai mult de 3,5 milioane de consumatori din șapte județe din sudul României.

Share.

Lasă un comentariu