Radu Hanga devine președinte al Bursei, Dragoș Neacșu intră în CA

0

Radu Hanga este noul președinte al Bursei de Valori București (BVB), în timp ce Dragoș Neacșu, fost CEO al Erste Asset Management, a fost ales membru în Consiliul de Administrație (CA).

Claudia Ionescu (Director Direcția Titluri în cadrul BRD) a rămas în CA. În același timp, Adrian Tănase a fost re-ales cu unanimitate în poziția de director general al BVB.

Brokerii i-au păstrat în Consiliul Bursei pe Robert Pană (Consilier Juridic Swiss Capital), Dan Paul (președintele Asociației Brokerilor) și pe Octavian Molnar (director general IFB Finwest) și i-au mai adăugat pe Mihaela Bîciu (CEO Tradeville) și pe Răzvan Raț (director general adjunct BRK Financial Group).

Virginia Oțel, Președinte PWN Romania, a comentat pentru Financialintelligence.ro: „Asociația Professional Women’s Network Romania salută cu multă bucurie și încredere premiera alegerii a două doamne în cadrul Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București… Suntem încrezătoare că prezența celor două doamne în cadrului noului CA al BVB, Claudia Ionescu și Mihaela Bîciu, va aduce un mix de competențe, care vor contribui la dezvoltarea unei strategii bazate pe performanță, implicare și dedicare”.

Share.

Despre Autor

Bogdan Tudorache

Lasă un comentariu