Profesorul Coșea, numit președinte al CS al Transelectrica; directoratul nu scapă de provizorat

0

Bogdan Tudorache

Profesorul de economie Mircea Coșea a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, se arată întru-un comunicat remis Bursei de Valori.

Totodată, în ședința din data de 04 iunie 2019, Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 iunie 2019, cu mandat de patru luni, pe Marius-Dănuț Carașol, Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Alina-Elena Teodoru și Adrian Savu.

”Mandatul se acordă pentru o durata de 4 luni începând cu data de 21.06.2019 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru înca două luni, dar durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval”, promit acționarii companiei.

”Consiliul de Supraveghere alege ca Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO”… pe domnul CARAȘOL Marius Dănuț. Numirea membrilor Directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica”.

Share.

Lasă un comentariu