Producătorul de aspiratoare Dyson lansează propria linie de vehicule electrice

0

Dyson, un producător britanic cunoscut mai ales pentru aspiratoare, ventilatoare, purificatoare de aer și uscătoare de mâini, ar putea adăuga vehiculele electrice în portofoliul său de produse, a confirmat compania săptămâna aceasta, publicând imagini ale noilor brevete pe care le-a primit.

„Am studiat timp de 22 de ani motoare, baterii, aerodinamica, sisteme de imagistică și robotică. Acum este momentul potrivit pentru a ne aduce toate cunoștințele și experiența împreună într-un proiect mare – o mașină electrică”, a declarat fondatorul și CEO-ul companiei, Sir James Dyson.

Compania britanică a lansat indicii privind interesul pentru vehiculele electrice încă de la jumătatea deceniului, în noiembrie anul trecut dezvăluind noile planuri de a înființa o linie de asamblare în Singapore, iar Dyson indicând că proiectul va costa aproximativ 2,7 miliarde de dolari, potrivit CNBC. com.

Imaginile cu brevetele arată, printre altele, ceea ce pare a fi un vehicul utilitar crossover (CUV) care urmează ultima abordare industrială a designului pentru vehicule electrice, cu acumulatorul și motoarele montate sub planșeele de podea.

Share.

Lasă un comentariu