OMV Petrom și Auchan Retail România inaugurează prima benzinărie modernizată

0

OMV Petrom a inaugurat prima stație modernizată de carburanți din rețeaua Petrom, în cadrul unui amplu program de modernizare a întregii rețele. Aceasta include culoar rapid de alimentare cu posibilitate de plată cu cardul la pompă.

OMV Petrom și Auchan Retail România au început integrarea magazinelor de proximitate MyAuchan în stațiile de alimentare Petrom. Cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro pentru modernizarea celor aproximativ 400 de stații de alimentare Petrom.

În perioada 2021 – 2024, aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom amplasate în zone rurale și urbane ale țării vor fi reamenajate atât la interior, cât și la exterior.

„Programul de modernizare a stațiilor de alimentare Petrom demonstrează angajamentul nostru puternic de a face investiții pe termen lung în România și de a oferi energie neîntreruptă și servicii de calitate consumatorilor români. În această perioadă dificilă, investițiile private au un rol semnificativ pentru revenirea economică”, a spus Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

În exteriorul stațiilor Petrom, elementele de identitate vizuală din prezent vor fi înlocuite și se vor efectua lucrări de modernizare în zona pompelor și a serviciilor adiacente (spălătoria auto, alimentarea cu GPL). În plus, vor fi și cinci stații-pilot în cadrul cărora vor fi adăugate soluții de plată cu cardul și cu telefonul mobil la pompă și vor fi implementate culoare rapide pentru alimentare cu carburanți.

Share.

Lasă un comentariu