OMV Petrom este pregătită să continue furnizările

0

OMV Petrom a implementat o serie de măsuri pentru a asigura buna desfășurare a activităților. Christina Verchere, CEO OMV Petrom: “Ne confruntăm cu o situație globală fără precedent, care necesită un răspuns rapid și ferm din partea oamenilor, a companiilor și a autorităților. Ne-am mobilizat echipele și lucrăm îndeaproape cu autoritățile pentru a asigura energia de care țara are nevoie, implementând în același timp măsuri adecvate pentru sănătatea angajaților și clienților noștri.”

Pentru a asigura furnizarea de energie, compania a activat Planul pentru Continuarea Activității, care prevede măsuri specifice pentru asigurarea continuității operațiunilor esențiale, ținând cont de etapele diferite ale situației generate de coronavirus. O echipă de management special desemnată monitorizează zilnic situația și lucrează intens să țină sub control impactul asupra operațiunilor și al infrastructurii critice. Activitatea în zonele de producție din Upstream, în rafinărie și în centrala electrică a fost organizată astfel încât să asigure continuitatea operațiunilor, implementând în același timp măsurile impuse de autorități.

”Avem experiență dovedită în gestionarea crizelor, demonstrată de maniera de succes în care ne-am desfășurat activitatea pe perioada crizei economice din 2008-2009 și a crizei prețului petrolului din 2014- 2016. Estimăm că modelul nostru de business integrat, cu rafinăria Petrobrazi pe lanțul valoric al petrolului și centrala electrică Brazi pe lanțul valoric al gazelor naturale, va contribui la susținerea rezultatelor noastre financiare”, susține compania.

Share.

Lasă un comentariu