O nouă stație de carburanți inaugurată la Chișinău de Rompetrol Moldova

0

KMG International, prin subsidiara Rompetrol Moldova, a finalizat recent modernizarea stației de carburanți Rompetrol din Chișinău, strada Ginta Latină – o zonă importantă a Capitalei.

Noul complex se întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați, iar clienții Rompetrol au posibilitatea să-și alimenteze automobilele folosind cele 4 pompe, să beneficieze de serviciile unei spălătorii auto moderne, dar să se și recreeze în zona bistro a stației de carburanți.

„Stația de carburanți din sectorul Ciocana este una dintre cele mai mari și cele mai moderne din țară, fapt ce consolidează poziția Rompetrol Moldova în regiune. Clienții noștri vor găsi facilități de ultimă generație, servicii de calitate și carburanți de top aduși din România, produși de specialiștii Rompetrol. Vom continua în viitorul apropiat să extindem rețeaua de distribuție a carburanților, pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri din toată țara”, a declarat Ascar Japarov, Directorul General Rompetrol Moldova.

Totodată, în cadrul noului complex Rompetrol din Chișinău, a fost inaugurat și un centru operațional pentru colaborarea și conlucrarea cu clienții. Practic, persoanele fizice și juridice pot încheia contracte de furnizare a combustibilului, dar și a altor produse și servicii în cel mai apropiat oficiu.

Rompetrol Moldova este unul din cei mai mari importatori de combustibil din Moldova, cu o cotă de 49,3% pe piața locală a carburanților.

Share.

Lasă un comentariu