Numărul 25 al revistei Energynomics se lansează miercuri, la Energynomics Awards Gala & Dinner

0

Numărul 25 al revistei Energynomics Magazine va fi lansat miercuri, 4 decembrie, la Gala premiilor Energynomics, ediția a 7-a. Încă o dată în spațiul sofisticat de la Centrul Militar Național, din București, vom indica spre marii performeri ai anului. Toate sectoarele – energie electrică, petrol și gaze, energii regenerabile, energie termică, minerit și toate temele – eficiență energetică, energie inteligentă, fuziuni și achiziții, investiții, vor fi puse într-o lumină corectă și echilibrată. Mai multe detalii AICI!

Încă o dată, 184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, sunt gata să ajungă la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la perspectivele de acțiune ale noului guvern, la finalul de drum al nefastei OUG 114/2018, de la stereotipurile profunde din “establishment-ul” energetic românesc, la dinamica imprevizibilă a piețelor de energie, cu noi jucători, noi abordări și noi mecanisme de tranzacționare.

Câteva idei din cuprins

Stephen Birrell, președintele în exercițiu al ROPEPCA, vorbește despre cei patru piloni pe care se poate susține dezvoltarea viitoare a industriei onshore de petrol și gaze. “Declinul natural al hidrocarburilor este inevitabil și trebuie să ne obișnuim cu ideea unei producții mai mici la costuri ai mari”, spune Stephen Birrell, după care explică în ce fel putem aborda în mod constructiv această situație.

Bogdan Badea, președintele directoratului Hidroelectrica, salută decizia guvernului de a lista compania la bursă, și cere, încă o dată, stabilitate în piață și o reliberalizare cât mai rapidă. În același timp, Bogdan Badea aruncă mănușa, nu la adresa clienților casnici, și nici măcar la adresa furnizorilor tradiționali, ci, în principal, la adresa celor care mai susțin încă prevederile din OUG 114/2018: “Vreau să informez toți consumatorii din România că, în situația în care, ca urmare a dereglementării pieței, prețul energie va crește, noi vom menține aceleași oferte ca și până acum”.

Cătălin Păunescu, CEO Star Storage, ne-a vorbit despre digitalizare ca instrument esențial pentru optimizarea afacerilor. Informatizarea și automatizarea schimbă deja modul de funcționare și modelele de business ale companiilor din sectorul energetic, iar tendința se va intensifica în anii următori. „Primul pas este să regândești procesele interne astfel încât, prin digitalizare, să te pregătești pentru un volum suplimentar de clienți, să dezvolți servicii suplimentare și să dispui de fluxuri electronice solide. Investiția în front-end este pasul ulterior”, spune Cătălin Păunescu.

În noul număr Energynomics Magazine, apar autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice, între care Vanja Aleksic (NIS Petrol), Harald Kraft (AIK Energy), Ion Lungu (AFEER), Radu Dudău (EPG), Marius Perșinaru (Schneider Electric).

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Începând cu 11 decembrie, Energynomics Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, Energynomics Magazine este disponibilă pentru achiziție, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Din luna noiembrie 2019, Revista Energynomics.ro este disponibilă și în 10 magazine Inmedio!

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Share.

Lasă un comentariu