Numărul 17 al energynomics Magazine se lansează pe 7 decembrie, la energynomics Awards

0

Numărul 17 al revistei energynomics.ro Magazine va fi lansat joi, 7 decembrie, în cadrul Galei energynomics Awards. Încă mai puteţi să să asiguraţi un loc pentru o seară plină de emoţie, în atmosfera elegantă a Cercului Militar Naţional, alături de decidenţii de cel mai înalt nivel din industria energetică românească!

SCRIE-NE LA office @ wing-media.com şi CERE O INVITAŢIE!

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, vor ajunge la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing.media.com

Banner abonare revista-2017-730x75-RO

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la liberalizarea pieţei de electricitate, la perspectivele Nuclearelectrica – expuse chiar de către noul director general, de la legislaţia din sectorul de petrol şi gaze, la o eventuală schemă de sprijin pentru bioenergie, de la priorităţile municipalităţilor, la iniţiative private care ar putea schimba sectorul de vânzare cu amănuntul a carburanţilor auto.

Câteva idei din cuprins

Cosmin Ghiță, Nuclearelectrica Instalat de curând la conducerea Nuclearelectrica, directorul general Cosmin Ghiță şi-a ordonat prioritățile şi a prezentat, într-un interviu pentru energynomics.ro Magazine, viziunea cu privire la rolul şi locul companiei în sistemul energetic național. “În cazul Nuclearelectrica este vorba de con- tinuitate, de asigurarea acesteia în aşa fel încât proiectele prioritare să fie realizate fără sincope şi creşteri de costuri”, ne-a spus Cosmin Ghiţă.

Angela Cristea, Comisia Europeană Am discutat cu şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România despre perspectivele poziţionării României în cadrul UE, la 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Domnia sa a subliniat că “negocierile avansează bine pe pachetul „Energie Curată pentru toţi”, cel mai important pachet legislativ în domeniul energiei propus până acum de Comisie”.

Phil A. Christian, Sand Hill Petroleum România ne-a spus că firma pe care o conduce va investi până la 20 milioane euro în 2018, în cele două concesiuni pe care le deţine în zona de vest a României. Domnia sa şi-a exprimat speranța că guvernul României va recunoaște importanța celor trei chestiuni esenţiale pentru industria de petrol şi gaze: a) accesul la terenuri pentru achiziția seismică și pentru săparea sondelor; b) posibilitatea de a comercializa liber orice producție viitoare pe care o putem avea și c) stabilitatea regimului fiscal, de exemplu taxele și redevențele.

Decidenţi (între care Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenţei) și manageri precum Sorana Baciu (Romgaz), Paul Pop (Rottco Consult) sau Silviu Bulzan (Philips Lighting CEE) apar şi ei în noul număr energynomics.ro Magazine, alături de experţi precum Gheorghe Radu (SIPG), Radu Dudău (EPG) sau Patrick Graichen (Agora Energiewende).

COMANDĂ REVISTA la office @ wing.media.com

Începând cu 12 decembrie, energynomics.ro Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, energynomics.ro Magazine este disponibilă pentru achiziţie, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Menținem perspectiva integrată a întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Share.

Lasă un comentariu